Varovanje zasebnosti

Na nagradnaigra.si (v nadaljevanju “mi,” “nas” ali “naša”), cenimo vašo zasebnost in smo zavezani k zaščiti vaših osebnih podatkov. Ta Pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo in razkrivamo vaše osebne informacije, ko uporabljate naše storitve (v nadaljevanju “Storitev”). Z uporabo naše Storitve se strinjate s pogoji, opisanimi v tem pravilniku.

1. Opredelitve

Osebni podatki: Katerikoli podatek, ki lahko identificira živečo osebo, bodisi iz samega podatka ali v povezavi z drugimi informacijami, ki jih imamo ali bi jih lahko imeli

Podatki o uporabi: Informacije, zbrane avtomatsko, ustvarjene med uporabo Storitve ali iz infrastrukture Storitve (npr. trajanje obiska strani).

Piškotki: Majhne datoteke podatkov, shranjene na vaši napravi (računalniku ali mobilni napravi).

Upravljavec podatkov: Entiteta, odgovorna za določanje, kako in zakaj se obdelujejo osebni podatki. V tem Pravilniku o zasebnosti smo upravljavec vaših osebnih podatkov.

Obdelovalci podatkov (ali Ponudniki storitev): Posamezniki ali organizacije, ki obdelujejo podatke v imenu upravljavca podatkov. Lahko se poslužujemo različnih Ponudnikov storitev za izboljšanje učinkovitosti obdelave podatkov.

Posameznik podatkov (ali Uporabnik): Vsaka živeča oseba, ki uporablja našo Storitev in je predmet osebnih podatkov.

2. Zbiranje in uporaba podatkov

Zbiramo različne vrste informacij za izboljšanje in zagotavljanje naše Storitve. Te vključujejo:
Osebni podatki: Med uporabo naše Storitve vas lahko prosimo, da zagotovite osebno prepoznavne informacije, kot so vaš naslov elektronske pošte ter ime in priimek.

Piškotki in podatki o uporabi: Uporabljamo piškotke in podobne tehnologije za izboljšanje vaše izkušnje, sledenje aktivnosti in izboljšanje naše Storitve. Svoj brskalnik lahko konfigurirate tako, da zavrne piškotke, vendar lahko to omeji določene funkcije.

Podatki o uporabi: Informacije o tem, kako se Storitev dostopa in uporablja, vključno z IP naslovi, vrsto brskalnika, obiski strani, časovnimi žigi in diagnostičnimi podatki.

3. Uporaba podatkov

Podjetje nagradnaigra.si zbira zbrane podatke za različne namene, vključno z:

 • Vzdrževanje in izboljšanje naše Storitve.
 • Obvestila o spremembah v Storitvi.
 • Omogočanje sodelovanja v interaktivnih funkcijah Storitve.
 • Zagotavljanje podpore strankam.
 • Analiza podatkov za izboljšanje naše Storitve.
 • Spremljanje uporabe Storitve.
 • Zaznavanje, preprečevanje in reševanje tehničnih težav.
 • Deljenje novic, posebnih ponudb in informacij o naših izdelkih, storitvah in dogodkih, razen če se odjavite.

4. Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov (za uporabnike iz EGP)

Če prihajate iz Evropskega gospodarskega prostora (EGP), pravna podlaga podjetja nagradnaigra.si za zbiranje in uporabo osebnih informacij temelji na določenem kontekstu. Vaše osebne podatke lahko obdelujemo, ker:

 • Je potrebno za izpolnitev pogodbe z vami.
 • Ste podali izrecno soglasje.
 • Obdelava služi našim legitimnim interesom, ki niso pretežki nad vašimi pravicami.
 • Zakon zahteva skladnost.

5. Hranjenje podatkov

Vaše osebne podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno za namene, opisane v tem Pravilniku o zasebnosti. Prav tako lahko hranimo podatke o uporabi za notranjo analizo, varnost in izboljšanje storitve ali kot je zakonsko zahtevano.

6. Prenos podatkov

Vaše informacije, vključno z osebnimi podatki, se lahko prenesejo in shranijo na računalnikih zunaj vaše pristojnosti. Z zagotavljanjem svojih podatkov nam dajete privolitev za ta prenos. Poskrbimo, da se vaši podatki obravnavajo varno in v skladu s tem Pravilnikom o zasebnosti.

7. Razkritje podatkov

 • Poslovna transakcija: V primeru združitve, prevzema ali prodaje sredstev se vaši osebni podatki lahko prenesejo, ob predhod obvestilu in pod pogojem, da velja drugačen Pravilnik o zasebnosti.
 • Pravosodne oblasti: Osebne podatke lahko razkrijemo, kadar to zahteva zakon ali veljavne zahteve javnih oblasti.
 • Pravne obveznosti: Za izpolnitev pravnih obveznosti, zaščito pravic, preprečevanje nepravilnosti ali zagotovitev osebne varnosti lahko razkrijemo osebne podatke.

8. Varnost podatkov

Čeprav uporabljamo komercialno sprejemljive metode za zaščito vaših podatkov, nobena metoda prenosa ali elektronskega shranjevanja ne more zagotoviti 100-odstotne varnosti. Prosimo, da bodite previdni in nas kontaktirate, če imate pomisleke glede varnosti.

9. Signali “Ne sledi”

Ne podpiramo signalov “Ne sledi” (“Do Not Track”). V svojem brskalniku lahko omogočite ali onemogočite to možnost v Nastavitvah ali Preferencah.

10. Vaše pravice glede varstva podatkov (za prebivalce iz EGP)

Če prebivate v EGP, imate pravice glede varstva podatkov, vključno z:

 • Dostop, posodobitev ali izbris vaših osebnih podatkov.
 • Popravek netočnih ali nepopolnih informacij.
 • Ugovor proti obdelavi vaših osebnih podatkov.
 • Omejitev obdelave vaših osebnih informacij.
 • Prenosljivost podatkov v strukturiranem, strojno berljivem formatu.
 • Umik soglasja za obdelavo, če je to primerno.

Za takšne zahteve lahko zahtevamo preverjanje identitete. Prav tako imate pravico vložiti pritožbo pri svojem lokalnem organu za varstvo podatkov v EGP.

11. Ponudniki storitev

Sodelujemo z zunanjimi podjetji in posamezniki (“Ponudniki storitev”), ki nam pomagajo pri zagotavljanju in analizi naše Storitve. Ponudniki storitev so zavezani, da ne razkrivajo ali uporabljajo vaših osebnih podatkov za druge namene.

12. Analitika

Lahko uporabimo tretje Ponudnike storitev, kot je Google Analytics, za spremljanje in analizo uporabe Storitve. Google Analytics lahko deli zbrane podatke z drugimi storitvami Google. Lahko se odjavite z namestitvijo dodatka za brskalnik Google Analytics opt-out.

Za dodatne informacije o Googlovih praksah glede zasebnosti obiščite Googlov Pravilnik o zasebnosti in pogodbe.

13. Povezave do drugih spletnih mest

Naša Storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb, ki jih ne upravljamo mi. Priporočamo, da pregledate njihove Pravilnike o zasebnosti, saj nimamo nadzora nad njihovo vsebino ali praksami.

14. Zasebnost otrok

Naša Storitev ni namenjena osebam, mlajšim od 18 let (“Otrokom”). Namerno ne zbiramo osebnih podatkov otrok. Če postanemo pozorni na takšne podatke, sprejmemo ukrepe za njihovo odstranitev.

15. Spremembe tega Pravilnika o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti lahko posodobimo in vas obvestimo preko elektronske pošte ali opaznega obvestila na naši Storitvi, preden spremembe začnejo veljati. Redno preglejte ta pravilnik za posodobitve.

Datum posodobitve: september 2023